Super mario 3D World

12.12.2013

Video Clip

Spiltrailer:

Video Clip

Tag på et flerdimensionelt eventyr med Mario og Luigi til Sprixie Kingdom i “Super Mario 3D World”.

Den store skurk Bowser har endnu engang kidnappet en prinsesse. Denne gang er det den unge skønhed af Sprixie Kingdom, som er bortført. Nu er det op til Mario og vennerne at redde hende!

Vælg din egen favoritfigur

Denne udgivelse er det første 3D Mario-spil, som inkluderer en multiplayerfunktion til Wii U-konsollen. I “Super Mario 3D World” kan man vælge mellem at spille som Mario, Luigi, prinsesse Peach eller Toad, og hver karakter har forskellige evner og spillestil. Prinsesse Peach kan fx svæve over afgrunde. Luigi har ekstra høje hop, som sit kendetegn, og Toad er hurtigere end de andre. Man vælger den karakter, som man helst vil have og bruger dens unikke evner til at udforske hver eneste krog af banerne. Sprixie Kingdom er delt op i forskellige tema-verdener, fx skov, ørken, sne og skyer.

Multiplayerfunktion til at hjælpe venner...

Multiplayerfunktionen til “Super Mario 3D World” trækker spillet op, og giver det yderligere værdi. Op til fire personer kan spille sammen offline. Man kan f.eks. selv vælge sine venner og tage dem med sig og så skille sig af med dem igen, når det passer en selv. Det er en fordel for nybegyndere, der dermed nemmere kan komme forbi de svære steder. Men det er også godt til at stoppe andre spillere i at komme langt. Spillet har masser af fælder, man kan falde i.

...eller drille konkurrenterne

Selv om spillet først og fremmest fokuserer på samarbejde, er der også nogle konkurrenceelementer. I slutningen af hver bane vinder den spiller, der har samlet flest point, og jagten på den store gevinst kan virkelig forandre selv den mest pålidelige samarbejdspartner!

God intro til Marios univers

Spillet har en god grafik og et flot lydspor, og det er en farvefest uden lige. Det indeholder mange fine baner og har en god balance i sværhedsgrad. For børn er det en fantastisk introduktion til Super Marios mange verdener, og for teenagere og voksne, som kan lide Marios univers, er det en god udgivelse, som vil glæde mange. Det er positivt med multiplayerfunktionen, som giver flere spillere mulighed for at spille sammen. Det er et rigtig godt spil, som vi med glæde anbefaler.

Spillet er testet på Nintendo Wii U.

Børnevenlighed

“Super Mario 3D World” er et meget børnevenligt eventyrspil. Spillet byder på hyggelige og supercharmerende figurer, fantastiske farver og børnevenlig spænding.

PEGI: Indholdet i dette spil passer til alle aldre.

Spillet findes ikke på dansk. Det kan give nogle udfordringer for de yngste spillere, men vi vurderer alligevel, at de kan finde ud af spillet.

Sværhedsgrad

3-6 år: Vi vurderer, at de ældste børn i denne aldersgruppe vil kunne finde ud af spillet.

7-11 år: Spillet passer rigtig godt til denne aldersgruppe.

12-15 år: Spillet appellerer også til teenagere og voksne. Sværhedsgraden stiger meget i slutningen af spillet, hvilket giver mere udfordring for ældre og mere erfarne spillere.

16+: Spillet appellerer også til teenagere og voksne. Sværhedsgraden stiger meget i slutningen af spillet, hvilket giver mere udfordring for ældre og mere erfarne spillere.

Foreslået aldersgruppe

Vi vurderer, at spillet vil give stor glæde for børn fra 6 år.

kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales

Format: Nintendo Wii U

Sprog: Engelsk tekst

PEGI: 3+

Udgiver: Nintendo

Anbefales af kidsandmedia dk

Del |

Tips en venn