Toy Story Mania

25.04.2013

Tag med Woody og legetøjsvennerne ind i en verden af småspil, der byder på mange timers sjov for de yngste.

Toy Story Mania er en samling af småspil, som kan spilles alene eller sammen med en ven eller forælder. Spillets underholdningsværdi er nok størst, hvis man kan spille sammen.

Hurtighed, præcision og bonus

I Toy Story Mania inviteres man ind i en forlystelsespark, hvor man endnu engang hilser på figurer og miljøer fra filmene. Her finder man en masse forskellige spil, som tester hurtighed og præcision. Man kan prøve at samle æg, der falder ned fra et tag, bordtennis-agtige spil, en række sigt-skyd-ram-spil og småspil, der indeholder lidt hjernegymnastik. Undervejs kan man samle forskellige former for bonusser, som giver spilleren adgang til ekstramateriale.

Krydret med små filmklip

Spillet er opdelt i forskellige zoner med forskellig grafik og forskelligt tema, som suppleres med forskellige figurer fra Toy Story. En gang imellem dukker små filmklip op, som minder spilleren om oplevelserne fra de magiske legetøjsfilm.

Spillet giver mulighed for at spille i “Partymode”, hvor spillet tilfældigt vælger, hvilke spil man skal spille.

God samling småspil

Grafikken er god, og det er meget sjovt at se på. Spillet er en god samling af småspil til de yngste, og vi tror denne aldersgruppe vil have meget glæde af Toy Story Mania. På den anden side tror vi også, spillet bliver for nemt og ensformigt for større børn. Sværhedsgraden er først og fremmest sat efter de yngste. Spillet har et begrænset udvalg af spilmuligheder, og er ikke meget nyskabende i forhold til indhold eller brug af Kinect-funktioner.

Vi havde gerne set, at spillet havde haft en lidt bredere målgruppe. Vi synes spillet er lidt for simpelt og indholdsløst til at opnå vores anbefalingsmærke, og giver derfor spillet karakteren: “OK”.

 

 

Testet på Xbox 360 Kinect

Børnevenlighed

Spillet er meget børnevenligt i forhold til grafik og indhold. Flot, indholdsrig og sjov grafik, god musik og gode lydeffekter, sjove spilfunktioner og intuitive menuer. Alt er baseret på figurerne fra Toy Story.

PEGIs vurdering: Indholdet af dette spil er passende til alle aldre.

Spillet har tekst og tale på dansk, norsk og engelsk.

Sværhedsgrad

3-6 år: Spillet er godt tilrettelagt for denne aldersgruppe. De yngste kan få brug for hjælp til at komme i gang med spillet og til forståelse af, hvordan de små spil virker.

7-11 år: Spillet kan godt bruges til denne aldersgruppe, men vil nok opleves lidt for nemt for de ældre børn.

12-15 år: Dette er først og fremmest et spil til børn.

16+: Dette er først og fremmest et spil til børn. Det er også egnet som familiespil for forældre til yngre børn.

Foreslået aldersgruppe

Spillet passer først og fremmest til spillere i alderen 5-10 år. Det er også velegnet som familiespil for forældre til yngre børn.

Format: PS3, Wii, Xbox 360, PC

Sprog: Tekst og tale på dansk, norsk og engelsk.

PEGI: Anbefalet alder: 3+

Udvikler: Disney Interactive Studios

kidsandmedia dk’s vurdering: OK     

PEGI 3

Del |

Tips en venn