Undersøgelser i kronologisk rækkefølge

Børns trivsel 2008
I 2008 udgav Det nationale forskningscenter for Velfærd (SFI) en rapport om 11-årige børns fritid og trivsel. Der er fokus på udsatte børn. Læs resumé og download rapporten på linket herover.

Børn og unge på sociale mødesteder
Malene Charlotte Larsen fra Ålborg Universitet har i september 2010 færdiggjort en afhandling omkring børns brug af sociale medier. Denne viser bla., at forældre har stor tillid til de unge. Samtidig ønsker de fleste unge kontakt til forældre og retningslinjer omkring brug af de digitale medier.

EU-rapport om unges brug af digitale medier (2011)
Ny EU kids online rapport. Her kan du bl.a. læse om, hvad børn laver online, mobning online og meget andet. 

Medietilsynets rapport om børn og medier (2010)
Her kan du læse de norske Medietilsynets rapporter om børn og digitale medier. En af rapporterne bygger på resultater fra en landsdækkende undersøgelse om børn og unges brug af elektroniske medierne: PC, internet, mobil og elektroniske spil.

Amerikansk firma undersøger voksnes deling af fotos af deres babyer
Vestens forældre og familiemedlemmer elsker at lægge fotos af deres små nye familiemedlemmer på nettet. Det viser en undersøgelse blandt 2200 mødre i 2010. Linket er til en engelsksproget nyhedsartikel hos CNN.

EU Kids Online: National perspectives
I denne undersøgelse kan du læse, hvordan børn og unges onlineliv ser ud i vesten. På s. 17-18 kan du læse specifikt om Danmark.