Vores tips til spil- og filmgaver

12.12.2013

Her kan du få et godt tips til en julegave til dit barn, barnebarn eller venner af familien. Spil og film er populære julegaveønsker, og her får du en række gode anbefalinger.

Familiefilm på DVD

Monsters University

Børns verden er allerede overfyldt af monstre i alle former og farver. I det selskab fremstår Pixars monstre som et mere pædagogisk korrekt alternativ. Læs anmeldelsen Læs anmeldelsen her.      

Grusomme mig 2

Gru har lagt sin grusomme fortid bag sig. Men hans skurkehjerne er alligevel værdifuld for en ultrahemmelig antiskurkeliga, som bruger Gru til at fange en ny superskurk. Dette er en vanvittig og flot efterfølger, der tilbyder let underholdning for alle over syv år. Læs anmeldelsen her.

Vilde Rolf

Antihelten Vilde Rolf vil gerne være helt og tager os med på en underholdende og spændende rejse i denne indholdsrige film fra computerspillenes verden. Sjov for børn og herlig nostalgi for de lidt ældre. Læs anmeldelsen her.

Vilde Rolf

Fra 11 år

The Great Gatsby

Denne ambitiøse filmatisering af den klassiske roman er et filmisk fyrværkeri og en fantastisk filmoplevelse. Dog overskygger den energiske stemning noget af dramaet. Perfekt til de ældste klasser i folkeskolen og opefter. Læs anmeldelsen her.

Star Trek Into Darkness

I en underholdende blanding af action og komedie får fans af Star Trek lige præcis, hvad de ønsker – et godt eventyr, som både beholder og uddyber det komplekse Star Trek-univers. Læs anmeldelsen her.

Star Trek Into Darkness

Iron Man 3

“Iron Man”-serien er blandt de bedste superheltefilm de seneste år, og nu har producenterne gjort det igen. “Iron Man 3” er en actionfyldt og underholdende film, som kan anbefales til børn på 11 år og opefter. Læs anmeldelsen her.

Iron Man 3

Spil

Eventyr og actionspill

The Wonderful 101

Jorden invaderes af rumvæsener med onde planer, og det farverige helteteam “The Wonderful 101” må træde til for at redde verden fra undergang. Anbefales fra tolv år. Læs anmeldelsen her. 

The Wonderful 101

Sly Cooper: Thieves in Time

Den frække tyv Le Paradox forsøger at stjæle titlen som den bedste tyv fra Cooper-slægten. Mestertyven Sly skal rejse tilbage i tiden for at redde slægtens ære – men nye eventyr dukker op. Anbefales fra syv år. Læs anmeldelsen her.

Sly Cooper

Lego City Undercover: The Chase Begins 3DS

Lær Lego-helten Chase at kende, når han i jobbet som specialagent let fanger tyve, løser opgaver og sørger for, at lov og orden råder i Lego City. Anbefales fra syv år. Læs anmeldelsen her.

Disney Infinity

Disneys Infinity giver en særlig og kreativ mulighed for at blive en aktiv del af Disneys univers. Meget er magisk, men spillet har tekniske svagheder. Anbefales fra syv år. Læs anmeldelsen her.

Disney Infinity

LEGO Marvel Superheroes

Fartfyldte opdagelser og store eventyr står i kø, når Marvel-heltene slår sig sammen for at redde jorden og besejre Doctor Doom. Anbefales fra syv år. Læs anmeldelsen her.

LEGO Marvel

Super mario 3D World

Tag på et flerdimensionelt eventyr med Mario og Luigi til Sprixie Kingdom i “Super Mario 3D World”. Anbefales fra seks år. Læs anmeldelsen her.

Familie- og partyspil

Wii U Sing Party

Sæt mikrofonen til Wii U-konsollen og lad familien synge og danse til et stort udvalg af herlige sange. “Sing Party” til Wii U er et farverigt og familievenligt tillæg til karaoke-genren. Anbefales fra otte år. Læs anmeldelsen her.

Sing Party

Wii U Party

Saml familie og venner og hav det sjovt sammen med Nintendos festlige “Wii U Party”! Anbefales fra otte år. Læs anmeldelsen her.

Wii Party U

Spil til Nintendo 3DS

New Super Mario Bros 2

Det er tid til et glædeligt gensyn med Mario og Luigi i et nyt og underholdende spil til 3DS. kidsandmedia dk anbefaler spillet. Anbefales fra syv år. Læs anmeldelsen her.

New Super Mario Bros 2

Animal Crossing New Leaf

Byg din egen hyggelige landsby og lad den vokse i dette charmerende spil til 3DS. Passende til børn på 9 år og op.. Anbefales fra ni år. Læs anmeldelsen her.

Animal Crossing New Leaf

Pokémon Y

Vælg en Pokémon og tag på opdagelse til det mystiske eventyrland Kalos!  Anbefales fra syv år. Læs anmeldelsen her.

Pokemon Y

LEGO City Undercover: The Chase Begins 3DS

Lær Lego-helten Chase at kende, når han i jobbet som specialagent let fanger tyve, løser opgaver og sørger for, at lov og orden råder i Lego City. Anbefales især til de 7-10-årige. Læs anmeldelsen her.

LEGO City Undercover

LEGO MARVEL findes også til 3DS.

Sport

FIFA 14

FIFA14 er det bedste fodboldspil på hjemmebane! Anbefales fra ni år. Læs anmeldelsen her. 

FIFA 14

God julegave til alle forældre

kidsandmedia dk’s håndbog ”Digital barndom – gode råd og redskaber til en tryg hverdag med medier” er en oplagt julegave til forældre. Den er lavet som opslagsværk, men kan også med fordel læses fra ende til anden. Den kan hjælpe alle forældre med at skabe gode medieoplevelser og fremme bevidst brug af medier derhjemme.

Læs mere og bestil bogen her.  

Del |

Tips en venn