Wii U Party

04.12.2013

Video Clip

Spiltrailer:

Video Clip

Saml familie og venner og hav det sjovt sammen med Nintendos festlige “Wii U Party”!

Spilkoncept

“Wii U Party” er en samling brætspil og minispil, som passer godt ind, når man har samlet venner og familie rundt om skærmen for at spille sammen. Alle får sin egen Mii-karakter, som de følger i spillene. “Wii U Party” byder på et stort udvalg af spil og mange forskellige måder at spille på med kontrolleren til Wii U GamePad. Her er nogle eksempler på spil, der er med i Nintendos Party-pakke:

 Lost and Found Square

I spillet “Lost and Found Square” er personen, der holder GamePad’en, blevet væk på den virtuelle legeplads. Man har så til opgave at beskrive omgivelserne ud fra, hvad man ser på GamePad’en for at hjælpe de andre spillere med at finde én.

Highway Rollers

I “Highway Rollers” kæmper Mii-karaktererne mod hinanden langs en motorvej og kaster terninger hver runde – ligesom et klassisk brætspil. Man kan spille minispil langs vejen, fx “Close Knit”, hvor man skal vinkle kontrolleren så langt man kan, for at strikke det længste halstørklæde. Eller “Cliff Rider”, hvor en forsigtig hånd er nødvendig for at styre Mii-karakteren over en farlig kløft, samtidig med, man cykler på en ethjulet cykel.

 Name that Face

I “Name that Face” laver man grimasser. Wii U GamePad-kameraet viser ens udtryk, og de andre spillerede skal gætte, hvad man prøver at formidle.

Water Runners

I “Water Runners” viser Wii U GamePad’en en lille bæk, og man skal bruge Wii Remote til at fylde en virtuel spand og tage den med tilbage til TV-skærmen.

Tabletob Minigames

Man kan spille en række forskellige “Tabletop Minigames”, fx fodbold eller baseball på selve GamePad-skærmen. De kan spilles både samarbejdende eller i konkurrence mellem to spillere. Udover hovedspillene, som alle kan spilles sammen, er der 80 minispil, man kan spille alene. De inkluderer en del “Tabletop Minigames”, som spilles direkte på Wii U GamePad. Wii U Party er for øvrigt bedst, når det spilles sammen med andre.

Spillet kan spilles med op til 4 spillere samtidig.

Sjovt og indholdsrigt

Spillet er utrolig indholdsrigt og mange af småspillene, som er i party-pakken, er virkelig sjove. Spillet byder på mange kreative måder at bruge både skærmen og kontrollerne, og de forskellige småspil holder generelt en god kvalitet. Vi synes, “Wii U Party” er en god spilsamling i party-genren, lavet for at skabe liv og glæde, når venner eller familie samles rundt om skærmen for at have det sjovt sammen. Spillet anbefales.

Testet på Nintendo Wii U

Børnevenlighed

Skærmbillederne er farverige og flotte. Vi kan godt lide præsentationerne både på skærmen og GamePad’en til U-konsollen. “Wii U Party” er lavet til målgruppen børn og familie.

PEGIs vurdering: Indholdet i dette spil passer til alle aldre.

Kun tilgængelig med engelsk tekst.

Sværhedsgrad

3-6 år: Vi vurderer, mange af spillene er for svære for denne aldersgruppe. Blandt andet fordi, de kun findes med engelsk tekst.

7-11 år: Spillets sværhedsgrad passer godt til denne aldersgruppe.

12-15 år: Spillet appellerer til både teenagere og voksne.

16+: Spillet appellerer til både teenagere og voksne.

Foreslået aldersgruppe

Vi vurderer, at spillet vil give størst glæde for spillere fra 8 år.

kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales

Format: Wii U

Sprog: Engelsk tekst og tale

PEGI: 3+

Udvikler: Nintendo

Udgiver: Nintendo

Anbefales af kidsandmedia dk

 

 

 

Del |

Tips en venn